Bestelautoverzekering

Investeer in de veiligheid en bescherming van uw bedrijfsvoertuig

Of u nu een kleine ondernemer bent of een groot wagenpark beheert, uw bestelbus is van onschatbare waarde voor uw bedrijfsvoering. Het verzekeren van uw bestelbus is daarom van essentieel belang om uw bedrijfsmiddelen te beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen op de weg. De premie voor een bedrijfsautoverzekering hangt af van verschillende factoren, waaronder het type voertuig, het gebruik ervan, het aantal kilometers dat wordt gereden, de locatie van het bedrijf en de individuele rijgeschiedenis van de bestuurders.

Risico

Deze verzekering biedt dekking voor verschillende risico's die gepaard gaan met het gebruik van bedrijfsvoertuigen, zoals vrachtwagens, bestelwagens of andere voertuigen die worden gebruikt voor bedrijfsactiviteiten. Dit is de basisdekking die vereist is bij wet. Het dekt schade aan derden veroorzaakt door het bedrijfsvoertuig. Deze dekking biedt naast de WA-dekking ook bescherming tegen schade door brand, diefstal, ruitbreuk, en soms ook andere gebeurtenissen zoals storm of aanrijding met dieren. Dit is de meest uitgebreide dekking die schade aan het bedrijfsvoertuig zelf dekt, ongeacht wie er schuldig is. Dit omvat ook schade door vandalisme en aanrijdingen.

Bedrijfsautoverzekeringen kunnen ook aanvullende dekkingen bevatten, zoals pechhulp, vervangende auto's en juridische bijstand.

Het is belangrijk voor bedrijven om een passende bestelautoverzekering af te sluiten om zichzelf te beschermen tegen financiële verliezen als gevolg van ongelukken, diefstal of andere incidenten met betrekking tot hun bedrijfsvoertuigen.

Doorverwijzing formulier

Verzekerd van goede service bij OPA BV

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht en een goed luisterend oor is nodig om onze klant op de juiste manier te kunnen bedienen.

Kennis in huis

Ons team heeft de juiste kennis en blijft op de hoogte van actuele aanpassingen binnen de branche

Transparantie

Voor ons is eerlijkheid, openheid en heldere communicatie de kracht van een tevreden klant

Totaalontzorging

Ontzorging is niet alleen een begrip maar juist een optelsom van oprechte aandacht, de juiste vragen blijven stellen en actief blijven beheren.
035 5882030
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
06 19667474
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur

Wij helpen je ook met

Bezoekadres
Rembrandtlaan 24-C
3723 BJ Bilthoven (route)
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
Design & Bouw door: