Woonhuisverzekering

Een woonhuisverzekering, ook wel opstalverzekering genoemd, dekt de fysieke structuur van je huis tegen schade door diverse gebeurtenissen zoals brand, storm, blikseminslag, explosies, vandalisme en andere onvoorziene omstandigheden. Dit betekent dat de kosten voor reparatie of herbouw van je huis worden gedekt, wat aanzienlijke financiële lasten kan verlichten. Voor veel mensen is hun huis een van hun grootste financiële investeringen. Een woonhuisverzekering beschermt deze investering door ervoor te zorgen dat je huis gerepareerd of herbouwd kan worden na schade, zonder dat je zelf de volledige kosten hoeft te dragen.
Als je een hypotheek hebt, vereisen hypotheekverstrekkers vaak dat je een woonhuisverzekering afsluit. Dit komt omdat het huis dat als onderpand dient voor de lening, beschermd moet worden tegen schade om de investering van de geldschieter te beschermen.

Aansprakelijk

Veel woonhuisverzekeringen bieden ook dekking voor aansprakelijkheid. Dit betekent dat als iemand gewond raakt op jouw terrein, of als je per ongeluk schade toebrengt aan eigendommen van anderen, je gedekt bent voor de mogelijke juridische en financiële gevolgen.

Met een woonhuisverzekering kun je met een gerust hart in je huis wonen, wetende dat je beschermd bent tegen mogelijke schade of verlies als gevolg van verschillende risico's.

Verzekerd van goede service bij OPA BV

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht en een goed luisterend oor is nodig om onze klant op de juiste manier te kunnen bedienen.

Kennis in huis

Ons team heeft de juiste kennis en blijft op de hoogte van actuele aanpassingen binnen de branche

Transparantie

Voor ons is eerlijkheid, openheid en heldere communicatie de kracht van een tevreden klant

Totaalontzorging

Ontzorging is niet alleen een begrip maar juist een optelsom van oprechte aandacht, de juiste vragen blijven stellen en actief blijven beheren.
035 5882030
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
06 19667474
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur

Wij helpen je ook met

Bezoekadres
Rembrandtlaan 24-C
3723 BJ Bilthoven (route)
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
Design & Bouw door: