Levensverzekering

Een van de belangrijkste redenen om een levensverzekering af te sluiten is om financiële bescherming te bieden aan de nabestaanden in geval dat je overlijdt.
De uitkering van de levensverzekering kan worden gebruikt om de kosten van de begrafenis of crematie te dekken, lopende rekeningen en schulden af te betalen, levensonderhoud te garanderen voor de achterblijvende partner en eventuele kinderen, en om te voorzien in toekomstige financiële behoeften.
Ook kan je een levensverzekering afsluiten als onderdeel van een erfenisplanning om ervoor te zorgen dat je een erfenis kan nalaten aan je nabestaanden. De uitkering van de levensverzekering kan worden gebruikt om erfbelasting te betalen, waardevolle bezittingen te behouden binnen de familie, of om specifieke erfgenamen financieel te ondersteunen.

Voor gezinnen waarvan de verzorger het grootste deel van het inkomen verdient, kan een levensverzekering dienen als een vorm van inkomensbescherming. In het geval van het overlijden van de verzorger kan de uitkering van de levensverzekering helpen om het verlies van inkomen op te vangen en het gezin financieel stabiel te houden.

Ook kan een levensverzekering worden gebruikt om leningen en hypotheekschulden af te lossen in geval van overlijden van de verzekerde. Dit zorgt ervoor dat nabestaanden niet worden belast met financiële verplichtingen die ze mogelijk niet kunnen dragen.

Sommige levensverzekeringen hebben een spaarcomponent of beleggingsmogelijkheden, waardoor ze kunnen dienen als een manier om vermogen op te bouwen voor toekomstige financiële doelen, zoals pensioenplanning, onderwijsfondsen voor kinderen, of het opbouwen van een nalatenschap.

Over het algemeen biedt een levensverzekering financiële bescherming en gemoedsrust aan jou en je nabestaanden.

Verzekerd van goede service bij OPA BV

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht en een goed luisterend oor is nodig om onze klant op de juiste manier te kunnen bedienen.

Kennis in huis

Ons team heeft de juiste kennis en blijft op de hoogte van actuele aanpassingen binnen de branche

Transparantie

Voor ons is eerlijkheid, openheid en heldere communicatie de kracht van een tevreden klant

Totaalontzorging

Ontzorging is niet alleen een begrip maar juist een optelsom van oprechte aandacht, de juiste vragen blijven stellen en actief blijven beheren.
035 5882030
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
06 19667474
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur

Wij helpen je ook met

Bezoekadres
Rembrandtlaan 24-C
3723 BJ Bilthoven (route)
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
Design & Bouw door: