Kostbaarhedenverzekering

Specifieke dekking voor waardevolle items

Standaard inboedel- of huiseigenarenverzekeringen hebben vaak limieten voor de dekking van kostbare items zoals sieraden, kunstwerken, antiek, verzamelobjecten en andere kostbaarheden. Een kostbaarhedenverzekering biedt specifieke dekking voor deze waardevolle bezittingen, waardoor ze volledig worden beschermd tegen schade, diefstal of verlies. Een kostbaarhedenverzekering biedt vaak uitgebreidere dekking dan standaardverzekeringen. Dit kan onder meer dekking omvatten voor verlies en zelfs wereldwijde dekking voor kostbaarheden die vaak buiten je huis worden gebruikt, zoals sieraden. Kostbaarheden kunnen in waarde stijgen na verloop van tijd, vooral als het gaat om antiek, kunst of verzamelobjecten. Met een kostbaarhedenverzekering kun je ervoor zorgen dat je bezittingen gedekt zijn voor hun werkelijke waarde, inclusief eventuele waardestijgingen, zodat je niet onderverzekerd bent in geval van schade of verlies.

Aanvullende bescherming

Naast dekking voor schade, diefstal of verlies, bieden kostbaarhedenverzekeringen vaak aanvullende beschermingsopties, zoals dekking voor restauratiekosten. Met een kostbaarhedenverzekering kun je met een gerust hart genieten van je waardevolle bezittingen, wetende dat ze goed beschermd zijn tegen allerlei risico's.

Gemoedsrust

Een kostbaarhedenverzekering biedt specifieke, uitgebreide dekking voor waardevolle bezittingen die mogelijk niet voldoende gedekt zijn door een standaard inboedelverzekering. Het is dus raadzaam om je kostbaarheden aanvullend te verzekeren.

Verzekerd van goede service bij OPA BV

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht en een goed luisterend oor is nodig om onze klant op de juiste manier te kunnen bedienen.

Kennis in huis

Ons team heeft de juiste kennis en blijft op de hoogte van actuele aanpassingen binnen de branche

Transparantie

Voor ons is eerlijkheid, openheid en heldere communicatie de kracht van een tevreden klant

Totaalontzorging

Ontzorging is niet alleen een begrip maar juist een optelsom van oprechte aandacht, de juiste vragen blijven stellen en actief blijven beheren.
035 5882030
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
06 19667474
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur

Wij helpen je ook met

Bezoekadres
Rembrandtlaan 24-C
3723 BJ Bilthoven (route)
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
Design & Bouw door: