Verzuimverzekering

Als werkgever begrijp je dat ziekteverzuim een ​​aanzienlijke impact kan hebben op jouw bedrijf. Een verzuimverzekering biedt je financiële bescherming tegen de kosten die gepaard gaan met langdurig ziekteverzuim van uw werknemers. Een verzuimverzekering is een vorm van arbeidsongeschiktheidsverzekering die werkgevers beschermt tegen de kosten van loondoorbetaling bij ziekte van werknemers. Deze verzekering dekt niet alleen het loon van zieke werknemers, maar kan ook aanvullende diensten bieden, zoals re-integratieondersteuning en verzuimbegeleiding.

Financiële zekerheid

Ziekteverzuim kan leiden tot aanzienlijke kosten voor jou als werkgevers, waaronder loondoorbetaling, kosten voor vervangend personeel, verlies van productiviteit en administratieve lasten. Een verzuimverzekering biedt financiële zekerheid en helpt werkgevers om de impact van ziekteverzuim op hun bedrijfsresultaten te beperken. Een verzuimverzekering is relevant voor werkgevers van elke omvang en in elke sector. Of je nu een kleine onderneming hebt met een handvol werknemers of een groot bedrijf met honderden medewerkers, een verzuimverzekering kan je helpen om de kosten en risico's van ziekteverzuim te beheren.

Advies op maat

Als verzekeringsexperts begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om verzuimbeheer. Wij geven advies op maat om te voldoen aan de specifieke eisen van jouw bedrijf en personeelsbestand en zorgen dat je de juiste uitgebreide dekkingen en ondersteuning krijgt om ervoor te zorgen dat je goed bent voorbereid op eventuele ziekteverzuimsituaties.

Doorverwijzing formulier

Verzekerd van goede service bij OPA BV

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht en een goed luisterend oor is nodig om onze klant op de juiste manier te kunnen bedienen.

Kennis in huis

Ons team heeft de juiste kennis en blijft op de hoogte van actuele aanpassingen binnen de branche

Transparantie

Voor ons is eerlijkheid, openheid en heldere communicatie de kracht van een tevreden klant

Totaalontzorging

Ontzorging is niet alleen een begrip maar juist een optelsom van oprechte aandacht, de juiste vragen blijven stellen en actief blijven beheren.
035 5882030
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
06 19667474
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur

Wij helpen je ook met

Bezoekadres
Rembrandtlaan 24-C
3723 BJ Bilthoven (route)
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
Design & Bouw door: