Overlijdensrisicoverzekering

Een overlijdensrisicoverzekering is een levensverzekering die is ontworpen om financiële bescherming te bieden aan nabestaanden in het geval van het overlijden van jou als verzekerde gedurende de looptijd van de verzekering. Het belangrijkste doel van een overlijdensrisicoverzekering is om een geldbedrag uit te keren aan de begunstigden van de polis bij overlijden van de verzekerde, waardoor zij financiële ondersteuning ontvangen om uitgaven te dekken zoals hypotheekbetalingen, dagelijkse kosten, studiekosten voor kinderen of andere financiële verplichtingen.

De verzekerde betaalt premies gedurende de looptijd van de verzekering, die kan variëren van enkele jaren tot enkele decennia, afhankelijk van de voorwaarden van de polis. Als de verzekerde overlijdt tijdens de looptijd van de verzekering, wordt er een uitkering gedaan aan de begunstigden.
De hoogte van de uitkering bij overlijden wordt bepaald bij het afsluiten van de verzekering en kan worden aangepast aan de individuele behoeften van de verzekerde en zijn of haar nabestaanden. De uitkering wordt meestal uitgekeerd als een lumpsum bedrag, hoewel sommige polissen ook periodieke uitkeringen kunnen bieden.Bij het aanvragen van een overlijdensrisicoverzekering kan een gezondheidsbeoordeling vereist zijn, waarbij de verzekerde medische informatie verstrekt aan de verzekeraar om de premie en de dekking te bepalen. Afhankelijk van de gezondheidstoestand van de verzekerde, kan de premie hoger of lager zijn.

Overlijdensrisicoverzekeringen worden vaak gebruikt als een manier om financiële bescherming te bieden aan gezinnen en geliefden, met name om ervoor te zorgen dat zij financieel stabiel blijven na het overlijden van de kostwinner.

Verzekerd van goede service bij OPA BV

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht en een goed luisterend oor is nodig om onze klant op de juiste manier te kunnen bedienen.

Kennis in huis

Ons team heeft de juiste kennis en blijft op de hoogte van actuele aanpassingen binnen de branche

Transparantie

Voor ons is eerlijkheid, openheid en heldere communicatie de kracht van een tevreden klant

Totaalontzorging

Ontzorging is niet alleen een begrip maar juist een optelsom van oprechte aandacht, de juiste vragen blijven stellen en actief blijven beheren.
035 5882030
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
06 19667474
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur

Wij helpen je ook met

Bezoekadres
Rembrandtlaan 24-C
3723 BJ Bilthoven (route)
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
Design & Bouw door: