Motorverzekering

Een motorverzekering beschermt je financieel tegen de kosten die gepaard gaan met ongelukken, schade aan voertuigen, medische kosten en juridische aansprakelijkheid. Zonder verzekering zou je zelf verantwoordelijk zijn voor het betalen van deze kosten, wat aanzienlijke financiële gevolgen kan hebben. In de meeste landen is het verplicht om minimaal een basisniveau van motorverzekering te hebben voordat je de weg op mag. Dit wordt meestal aangeduid als de WA-verzekering (Wettelijke Aansprakelijkheid) en het biedt dekking voor schade die je aan anderen toebrengt met je motorfiets. Het niet hebben van een motorverzekering kan leiden tot boetes, het verlies van rijbewijs of andere juridische consequenties.

Naast dekking voor schade aan anderen, bieden veel motorverzekeringspolissen ook dekking voor schade aan je eigen motorfiets als gevolg van ongevallen, diefstal, brand, vandalisme, natuurlijke calamiteiten en andere risico's. Afhankelijk van je behoeften en budget, kun je kiezen uit verschillende optionele dekkingen zoals uitgebreide dekking, diefstalverzekering, aanrijdingsdekking, pechhulp, juridische bijstand en meer. Deze optionele dekkingen biedt extra bescherming.

Met een motorverzekering kun je met een gerust hart de weg op, wetende dat je gedekt bent voor mogelijke schade, ongevallen of andere onvoorziene gebeurtenissen.

Verzekerd van goede service bij OPA BV

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht en een goed luisterend oor is nodig om onze klant op de juiste manier te kunnen bedienen.

Kennis in huis

Ons team heeft de juiste kennis en blijft op de hoogte van actuele aanpassingen binnen de branche

Transparantie

Voor ons is eerlijkheid, openheid en heldere communicatie de kracht van een tevreden klant

Totaalontzorging

Ontzorging is niet alleen een begrip maar juist een optelsom van oprechte aandacht, de juiste vragen blijven stellen en actief blijven beheren.
035 5882030
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
06 19667474
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur

Wij helpen je ook met

Bezoekadres
Rembrandtlaan 24-C
3723 BJ Bilthoven (route)
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
Design & Bouw door: