Bedrijfsschadeverzekering

Een bedrijfsschadeverzekering, ook wel bekend als bedrijfsonderbrekingsverzekering, dekt de financiële verliezen die je bedrijf kan oplopen als gevolg van een onderbreking van de normale bedrijfsactiviteiten. Dit kan worden veroorzaakt door verschillende gebeurtenissen, zoals brand, overstroming, inbraak of andere schade aan je bedrijfspand of eigendommen. De bedrijfsschadeverzekering dekt het verlies aan bruto-inkomsten dat je bedrijf lijdt als gevolg van een onderbreking van de bedrijfsactiviteiten als gevolg van een gedekte gebeurtenis. Dit omvat ook de extra kosten die je bedrijf moet maken om de normale activiteiten te hervatten, zoals tijdelijke locatiekosten en advertentiekosten om klanten terug te winnen.

dekking

Deze verzekering dekt de voor vaste kosten, zoals huur, salarissen van medewerkers, nutsvoorzieningen en andere doorlopende uitgaven die je bedrijf blijft maken tijdens de onderbreking en compenseert het verlies aan verwachte winst dat je bedrijf lijdt als gevolg van de onderbreking, zodat je bedrijf niet alleen de lopende kosten kan dekken, maar ook kan blijven groeien en bloeien zoals gepland.

maatwerk nodig

Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is en dat standaardoplossingen niet altijd voldoen. Daarom werken we nauw samen met jou om een bedrijfsschadeverzekering op maat te ontwerpen die perfect aansluit bij de behoeften en risico's van je bedrijf. Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te helpen de juiste dekking te vinden, zodat je bedrijf beschermd is tegen de onverwachte en onvoorziene gebeurtenissen die de bedrijfscontinuïteit kunnen bedreigen.

Doorverwijzing formulier

Verzekerd van goede service bij OPA BV

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht en een goed luisterend oor is nodig om onze klant op de juiste manier te kunnen bedienen.

Kennis in huis

Ons team heeft de juiste kennis en blijft op de hoogte van actuele aanpassingen binnen de branche

Transparantie

Voor ons is eerlijkheid, openheid en heldere communicatie de kracht van een tevreden klant

Totaalontzorging

Ontzorging is niet alleen een begrip maar juist een optelsom van oprechte aandacht, de juiste vragen blijven stellen en actief blijven beheren.
035 5882030
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
06 19667474
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur

Wij helpen je ook met

Bezoekadres
Rembrandtlaan 24-C
3723 BJ Bilthoven (route)
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
Design & Bouw door: