Reisverzekering

Een reisverzekering is een essentiële vorm van bescherming tegen onvoorziene gebeurtenissen tijdens het reizen en biedt een scala aan dekkingen die kunnen variëren afhankelijk van het type reisverzekering dat wordt gekozen. Een reisverzekering dekt vaak medische kosten die voortvloeien uit ziekte of letsel tijdens de reis, waaronder ziekenhuisopname, medische behandelingen, medicijnen en repatriëring naar huis in geval van nood. In geval van onvoorziene omstandigheden die leiden tot het annuleren of onderbreken van de reis, zoals ziekte, overlijden van een familielid, of natuurrampen, biedt de verzekering dekking voor de kosten van geannuleerde vluchten, accommodaties en andere niet-restitueerbare uitgaven.

Ook dekt een reisverzekering doorgaans verlies, diefstal of beschadiging van bagage, evenals vergoedingen voor vertraagde bagage die noodzakelijke items dekt totdat de bagage arriveert. En indien je per ongeluk schade veroorzaakt aan eigendommen van anderen of letsel toebrengt aan andere personen tijdens je reis, kan de reisverzekering de kosten van aansprakelijkheid dekken, inclusief juridische kosten en eventuele schadevergoedingen.

Veel reisverzekeringen bieden ook 24/7 contact met een alarmcentrale, zoals hulp bij medische noodgevallen, reisadvies, taalkundige ondersteuning, en hulp bij verloren documenten of creditcards.

Al met al biedt een reisverzekering financiële bescherming en bijstand voor jou als reiziger, waardoor je met meer vertrouwen kunt genieten van de reiservaring.

Verzekerd van goede service bij OPA BV

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht en een goed luisterend oor is nodig om onze klant op de juiste manier te kunnen bedienen.

Kennis in huis

Ons team heeft de juiste kennis en blijft op de hoogte van actuele aanpassingen binnen de branche

Transparantie

Voor ons is eerlijkheid, openheid en heldere communicatie de kracht van een tevreden klant

Totaalontzorging

Ontzorging is niet alleen een begrip maar juist een optelsom van oprechte aandacht, de juiste vragen blijven stellen en actief blijven beheren.
035 5882030
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
06 19667474
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur

Wij helpen je ook met

Bezoekadres
Rembrandtlaan 24-C
3723 BJ Bilthoven (route)
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
Design & Bouw door: