Oldtimerverzekering

Een oldtimerverzekering is speciaal ontworpen voor jou als eigenaar van een klassieke auto die niet als dagelijks vervoermiddel wordt gebruikt. Deze verzekering biedt een aantal voordelen en specifieke dekkingen die zijn afgestemd op de unieke behoeften. Een van de belangrijkste kenmerken van een oldtimerverzekering is dat het vaak aanzienlijk goedkoper kan zijn dan een standaard autoverzekering. Dit komt doordat oldtimers doorgaans minder worden gebruikt en minder risico lopen op ongevallen of schade.Een ander voordeel van een oldtimerverzekering is dat deze verzekerd wordt op basis van een taxatiewaarde omdat de waarde van een oldtimer vaak niet overeenkomt met die van een standaard auto. Deze taxatiewaarde zorgt ervoor dat de oldtimer adequaat verzekerd is voor het bedrag dat nodig is om een vergelijkbare auto te vervangen in geval van totaalverlies.

Flexibele voorwaarden

Daarnaast bieden oldtimerverzekeringen vaak flexibele voorwaarden met betrekking tot het gebruik van de auto. In veel gevallen wordt bijvoorbeeld vereist dat de oldtimer alleen wordt gebruikt voor evenementen, shows of recreatieve ritten, en niet voor dagelijks woon-werkverkeer. Dit helpt de risico's te beperken en de premies laag te houden.

Al met al biedt een oldtimerverzekering jou als eigenaar van een klassieke auto de zekerheid dat je waardevolle bezit op een passende manier is verzekerd, met specifieke dekkingen en voorwaarden die zijn afgestemd op de unieke kenmerken van het voertuig.

Verzekerd van goede service bij OPA BV

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht en een goed luisterend oor is nodig om onze klant op de juiste manier te kunnen bedienen.

Kennis in huis

Ons team heeft de juiste kennis en blijft op de hoogte van actuele aanpassingen binnen de branche

Transparantie

Voor ons is eerlijkheid, openheid en heldere communicatie de kracht van een tevreden klant

Totaalontzorging

Ontzorging is niet alleen een begrip maar juist een optelsom van oprechte aandacht, de juiste vragen blijven stellen en actief blijven beheren.
035 5882030
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
06 19667474
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur

Wij helpen je ook met

Bezoekadres
Rembrandtlaan 24-C
3723 BJ Bilthoven (route)
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
Design & Bouw door: