Ongevallenverzekering

Een ongevallenverzekering is een belangrijke vorm van bescherming die je voorziet van financiële compensatie in geval van letsel of overlijden als gevolg van een ongeval. Deze verzekering biedt een aanvullende laag van zekerheid bovenop andere verzekeringen zoals ziektekostenverzekeringen, omdat het specifiek gericht is op het dekken van de directe kosten die voortvloeien uit een ongeval.

In het geval van overlijden als gevolg van een ongeval, biedt de verzekering financiële steun aan de nabestaanden om te helpen bij begrafeniskosten en om de financiële last te verlichten die ontstaat door het verlies van het inkomen van de overledene. Zo ook bij invaliditeit als gevolg van een ongeval, kan de verzekering een eenmalige uitkering bieden om te helpen bij medische kosten, aanpassingen van de levensstijl en andere financiële behoeften die ontstaan door de blijvende handicap.
Als het ongeval resulteert in tijdelijke arbeidsongeschiktheid, kan de verzekering een periodieke uitkering bieden om te helpen bij het vervangen van verloren inkomsten tijdens de herstelperiode. De verzekering kan ook medische kosten dekken die voortvloeien uit het ongeval, zoals ziekenhuisopname, medische behandelingen, revalidatie en medicijnen.

In tijden van crisis en nood biedt deze verzekering een belangrijke vangnet om te helpen bij het opvangen van de financiële gevolgen van een ongeval, zodat je de focus kunt leggen op het herstel zonder je zorgen te hoeven maken over de financiële lasten die daarbij komen kijken.

Verzekerd van goede service bij OPA BV

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht en een goed luisterend oor is nodig om onze klant op de juiste manier te kunnen bedienen.

Kennis in huis

Ons team heeft de juiste kennis en blijft op de hoogte van actuele aanpassingen binnen de branche

Transparantie

Voor ons is eerlijkheid, openheid en heldere communicatie de kracht van een tevreden klant

Totaalontzorging

Ontzorging is niet alleen een begrip maar juist een optelsom van oprechte aandacht, de juiste vragen blijven stellen en actief blijven beheren.
035 5882030
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
06 19667474
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur

Wij helpen je ook met

Bezoekadres
Rembrandtlaan 24-C
3723 BJ Bilthoven (route)
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
Design & Bouw door: