Voor doorstromers

Hypotheekadvies voor doorstromers, mensen die al een woning bezitten en een nieuwe woning willen kopen, kan verschillende aspecten omvatten om het proces soepel te laten verlopen, zo kan een hypotheekadviseur helpen bij het in kaart brengen van de huidige hypotheek, inclusief de resterende looptijd, de rente en eventuele boetes bij vervroegde aflossing. Dit helpt bij het begrijpen van de financiële consequenties van het oversluiten van de hypotheek of het aflossen van de huidige hypotheek. Tevens kunnen er verschillende hypotheekopties voorgelegd worden, zoals het meenemen van de bestaande hypotheek naar de nieuwe woning van de hypotheek of het afsluiten van een nieuwe hypotheek voor de nieuwe woning.

Doorstromers moeten rekening houden met hun budget en financieringsmogelijkheden bij het kopen van een nieuwe woning. Een hypotheekadviseur kan helpen bij het beoordelen van de financiële situatie van de klant, het bepalen van een realistisch budget en het verkennen van financieringsmogelijkheden, zoals het gebruik van eigen vermogen uit de huidige woning of het aanpassen van de hypotheektermijn en -bedrag.

Het kopen en verkopen van een woning als doorstromer vereist vaak een goede timing en coördinatie. Een hypotheekadviseur kan helpen bij het plannen van het proces, het coördineren van de financiering en het zorgen voor een soepele overgang van de ene woning naar de andere.
Al met al kan hypotheekadvies voor doorstromers helpen bij het navigeren door het complexe proces van het kopen en verkopen van een woning en kan het ervoor zorgen dat doorstromers de beste hypotheekoptie vinden die past bij hun financiële situatie en doelen.

Verzekerd van goede service bij OPA BV

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht en een goed luisterend oor is nodig om onze klant op de juiste manier te kunnen bedienen.

Kennis in huis

Ons team heeft de juiste kennis en blijft op de hoogte van actuele aanpassingen binnen de branche

Transparantie

Voor ons is eerlijkheid, openheid en heldere communicatie de kracht van een tevreden klant

Totaalontzorging

Ontzorging is niet alleen een begrip maar juist een optelsom van oprechte aandacht, de juiste vragen blijven stellen en actief blijven beheren.
035 5882030
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
06 19667474
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur

Wij helpen je ook met

Bezoekadres
Rembrandtlaan 24-C
3723 BJ Bilthoven (route)
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
Design & Bouw door: