Gebouwenverzekering

Een gebouwenverzekering biedt bescherming voor fysieke schade aan het gebouw zelf, inclusief de structurele elementen, zoals muren, daken, vloeren, enzovoort.
De gebouwenverzekering dekt schade aan het gebouw als gevolg van verschillende gebeurtenissen, zoals brand, blikseminslag, explosies, stormen, overstromingen, vandalisme en diefstal van onderdelen van het gebouw. De exacte dekking kan variëren afhankelijk van het beleid van de verzekeraar. Bij het afsluiten van de verzekering moet je de herbouwwaarde van het gebouw bepalen. Dit is het bedrag dat nodig is om het gebouw te herbouwen in geval van totale vernietiging, inclusief kosten zoals sloop, architectenhonoraria, bouwmaterialen, en arbeidskosten.

Dekking

Net als bij andere verzekeringen betaal je een premie voor je gebouwenverzekering. De premie kan variëren op basis van factoren zoals de herbouwwaarde van het gebouw, de locatie, het type constructie, en eventuele extra dekkingen die je kiest. Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen bij een verzekeringsclaim voordat de verzekeraar begint met het uitbetalen van de vergoeding. Een hoger eigen risico kan resulteren in lagere premies, maar betekent ook dat je meer uit eigen zak moet betalen bij een claim. Naast de basisdekking kun je ook aanvullende dekkingsopties overwegen, zoals dekking voor aanbouwen, bijgebouwen, zwembaden, garages, en andere structuren op het terrein.

En zoals bij andere verzekeringen moet je bij schade een claim indienen bij je verzekeraar. Dit omvat het indienen van een schadedossier met bewijs van schade, zoals foto's, schattingen van reparatiekosten en andere relevante documenten. De verzekeraar zal de claim beoordelen en, indien goedgekeurd, dekking bieden volgens de voorwaarden.

Doorverwijzing formulier

Verzekerd van goede service bij OPA BV

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht en een goed luisterend oor is nodig om onze klant op de juiste manier te kunnen bedienen.

Kennis in huis

Ons team heeft de juiste kennis en blijft op de hoogte van actuele aanpassingen binnen de branche

Transparantie

Voor ons is eerlijkheid, openheid en heldere communicatie de kracht van een tevreden klant

Totaalontzorging

Ontzorging is niet alleen een begrip maar juist een optelsom van oprechte aandacht, de juiste vragen blijven stellen en actief blijven beheren.
035 5882030
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
06 19667474
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur

Wij helpen je ook met

Bezoekadres
Rembrandtlaan 24-C
3723 BJ Bilthoven (route)
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
Design & Bouw door: