Cyberverzekering

Cyberverzekering, ook wel bekend als cyberverzekering of cyberbeveiligingsverzekering, is een type verzekering dat bedrijven en organisaties beschermt tegen financiële verliezen als gevolg van cyberaanvallen en data-inbreuken. Met de groeiende afhankelijkheid van digitale technologieën zijn bedrijven steeds kwetsbaarder geworden voor cyberdreigingen zoals malware, ransomware, datalekken en DDoS-aanvallen.

De verzekering kan de kosten dekken die gepaard gaan met bedrijfsonderbrekingen als gevolg van een cyberaanval, inclusief inkomstenverlies en extra kosten om de bedrijfsactiviteiten te herstellen.

Dekking en premies

De dekking en premies van cyberverzekeringen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de omvang van de dekking, het type bedrijf, de omvang van de risico's en het beveiligingsniveau van de organisatie. Bedrijven moeten hun specifieke behoeften en risicoprofiel evalueren om de juiste cyberverzekering te kiezen.

Bovendien is het belangrijk op te merken dat cyberverzekeringen vaak gepaard gaan met bepaalde voorwaarden en uitsluitingen, dus het is essentieel om het beleid zorgvuldig te bestuderen voordat u een beslissing neemt.

Doorverwijzing formulier

Verzekerd van goede service bij OPA BV

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht en een goed luisterend oor is nodig om onze klant op de juiste manier te kunnen bedienen.

Kennis in huis

Ons team heeft de juiste kennis en blijft op de hoogte van actuele aanpassingen binnen de branche

Transparantie

Voor ons is eerlijkheid, openheid en heldere communicatie de kracht van een tevreden klant

Totaalontzorging

Ontzorging is niet alleen een begrip maar juist een optelsom van oprechte aandacht, de juiste vragen blijven stellen en actief blijven beheren.
035 5882030
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
06 19667474
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur

Wij helpen je ook met

Bezoekadres
Rembrandtlaan 24-C
3723 BJ Bilthoven (route)
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
Design & Bouw door: