Voor oversluiten

Het oversluiten van een hypotheek houdt in dat jij je huidige hypotheek vervangt door een nieuwe hypotheek, meestal bij een andere geldverstrekker, met als doel gunstigere voorwaarden te verkrijgen, maar het is belangrijk om zorgvuldig te overwegen of het in jouw specifieke geval voordelig is.

Veranderingen in je persoonlijke situatie kan een reden zijn voor het oversluiten, zoals een verbeterde kredietscore, een hoger inkomen of een grotere eigen vermogen, kunnen je in aanmerking laten komen voor betere hypotheekvoorwaarden. Het oversluiten van je hypotheek kan je helpen om te profiteren van deze verbeterde omstandigheden. Ook als je huidige hypotheek binnenkort afloopt als er zorgen zijn over het vinden van een nieuwe hypotheekverstrekker, kan het oversluiten van je hypotheek je helpen om de looptijd van je hypotheek te verlengen en je meer tijd te geven om een nieuwe financiering te regelen. Een andere mogelijkheid om je lasten maandelijks te verlagen is als je andere schulden hebt met hogere rentetarieven, zoals creditcardschulden of persoonlijke leningen, kan het oversluiten van je hypotheek je helpen deze schulden te consolideren in je hypotheek. Een veel voorkomende situatie is dat men van plan is om het huis te verbouwen of te investeren in andere projecten. In dit geval kan het oversluiten van je hypotheek extra financiering bieden om deze projecten te financieren, door middel van een cash-out, herfinanciering of een verhoging van het hypotheekbedrag.

Het oversluiten van een hypotheek kan voordelig zijn als je kunt profiteren van lagere rentetarieven, gunstigere voorwaarden, of als het past bij je financiële doelen op de lange termijn. Het is echter belangrijk om de kosten en baten zorgvuldig af te wegen en professioneel advies in te winnen voordat je een beslissing neemt. Als de rentetarieven zijn gedaald sinds je je oorspronkelijke hypotheek hebt afgesloten, kan het oversluiten van je hypotheek je helpen een nieuwe hypotheek af te sluiten tegen een lagere rente, waardoor je maandelijkse hypotheeklasten worden verlaagd.

Verzekerd van goede service bij OPA BV

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht en een goed luisterend oor is nodig om onze klant op de juiste manier te kunnen bedienen.

Kennis in huis

Ons team heeft de juiste kennis en blijft op de hoogte van actuele aanpassingen binnen de branche

Transparantie

Voor ons is eerlijkheid, openheid en heldere communicatie de kracht van een tevreden klant

Totaalontzorging

Ontzorging is niet alleen een begrip maar juist een optelsom van oprechte aandacht, de juiste vragen blijven stellen en actief blijven beheren.
035 5882030
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
06 19667474
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur

Wij helpen je ook met

Bezoekadres
Rembrandtlaan 24-C
3723 BJ Bilthoven (route)
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
Design & Bouw door: