Inboedelverzekering

Bescherming tegen onvoorziene gebeurtenissen

Een inboedelverzekering dekt je bezittingen tegen risico's zoals brand, diefstal, waterschade, stormschade en andere onverwachte gebeurtenissen. Dit betekent dat als er iets met je bezittingen gebeurt, je niet zelf de volledige kosten hoeft te dragen. Als je inboedel beschadigd raakt of gestolen wordt, kunnen de kosten om alles te vervangen of repareren snel oplopen. Een inboedelverzekering biedt financiële bescherming door de kosten van het herstellen of vervangen van je bezittingen te vergoeden, waardoor je niet voor onverwachte uitgaven komt te staan.In sommige gevallen kan het hebben van een inboedelverzekering een vereiste zijn bij het afsluiten van een huurcontract of hypotheek. Verhuurders of hypotheekverstrekkers kunnen een inboedelverzekering verplicht stellen als onderdeel van hun voorwaarden om ervoor te zorgen dat je je bezittingen beschermt en mogelijke risico's afdekt.

Gemoedsrust

Met een inboedelverzekering kun je met een gerust hart in je huis wonen, wetende dat je bezittingen beschermd zijn. Of het nu gaat om kostbare elektronica, meubels, kleding, sieraden of andere waardevolle spullen.

Een inboedelverzekering biedt niet alleen financiële bescherming, maar ook gemoedsrust en naleving van contractuele verplichtingen, waardoor het een belangrijke investering is voor huiseigenaren en huurders.

Doorverwijzing formulier

Verzekerd van goede service bij OPA BV

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht en een goed luisterend oor is nodig om onze klant op de juiste manier te kunnen bedienen.

Kennis in huis

Ons team heeft de juiste kennis en blijft op de hoogte van actuele aanpassingen binnen de branche

Transparantie

Voor ons is eerlijkheid, openheid en heldere communicatie de kracht van een tevreden klant

Totaalontzorging

Ontzorging is niet alleen een begrip maar juist een optelsom van oprechte aandacht, de juiste vragen blijven stellen en actief blijven beheren.
035 5882030
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
06 19667474
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur

Wij helpen je ook met

Bezoekadres
Rembrandtlaan 24-C
3723 BJ Bilthoven (route)
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
Design & Bouw door: