Financiering verhuurd onroerend goed

Het verkrijgen van financiering voor verhuurd onroerend goed kan een uitdaging zijn, maar er zijn verschillende financieringsopties beschikbaar voor vastgoedeigenaren die hun portefeuille willen uitbreiden.

Een commerciële hypotheek is een lening die specifiek is ontworpen voor investeerders in commercieel vastgoed, waaronder verhuurde woningen, kantoren, winkels en industriële panden. Deze leningen hebben vaak gunstige voorwaarden en kunnen worden gebruikt om zowel de aankoop van nieuw onroerend goed als de herfinanciering van bestaande panden te financieren. Ook bieden sommige geldverstrekkers speciale leningen aan voor investeerders die woningen kopen met als doel ze te verhuren. Deze leningen, vaak aangeduid als "buy-to-let" hypotheekleningen, zijn vergelijkbaar met traditionele residentiële hypotheken, maar hebben doorgaans strengere goedkeuringscriteria en kunnen hogere rentetarieven hebben. De portfolio lening is weer een andere optie die wordt gebruikt om meerdere panden in een vastgoedportefeuille te financieren. Deze leningen kunnen handig zijn voor vastgoedeigenaren die meerdere verhuurde panden bezitten en kapitaal willen vrijmaken voor verdere investeringen of uitbreiding van hun portefeuille.

Naast traditionele banken en kredietverstrekkers kunnen vastgoedeigenaren ook financiering verkrijgen van private geldverstrekkers, individuele investeerders, durfkapitalisten of hedgefondsen die geïnteresseerd zijn in het financieren van vastgoedprojecten. Private geldverstrekkers kunnen flexibeler zijn dan traditionele geldverstrekkers en kunnen leningen verstrekken aan vastgoedeigenaren die mogelijk niet in aanmerking komen voor een lening bij een bank.
In sommige gevallen kan de verkoper van het onroerend goed bereid zijn om financiering te verstrekken aan de koper. Dit kan in de vorm zijn van een verkoperslening waarbij de verkoper een deel van de aankoopprijs financiert, of in de vorm van een lease-optie waarbij de koper het onroerend goed least met de mogelijkheid om het op een later tijdstip te kopen.

Het verkrijgen van financiering voor verhuurd onroerend goed vereist grondig onderzoek, planning en strategie. Het is belangrijk voor vastgoedeigenaren om de verschillende financieringsopties zorgvuldig te evalueren en professioneel advies in te winnen om de beste financieringsoplossing te vinden die past bij hun specifieke behoeften en doelen.

Verzekerd van goede service bij OPA BV

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht en een goed luisterend oor is nodig om onze klant op de juiste manier te kunnen bedienen.

Kennis in huis

Ons team heeft de juiste kennis en blijft op de hoogte van actuele aanpassingen binnen de branche

Transparantie

Voor ons is eerlijkheid, openheid en heldere communicatie de kracht van een tevreden klant

Totaalontzorging

Ontzorging is niet alleen een begrip maar juist een optelsom van oprechte aandacht, de juiste vragen blijven stellen en actief blijven beheren.
035 5882030
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
06 19667474
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur

Wij helpen je ook met

Bezoekadres
Rembrandtlaan 24-C
3723 BJ Bilthoven (route)
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
Design & Bouw door: