Aansprakelijkheidsverzekering

Een particuliere aansprakelijkheidsverzekering, ook bekend als een AVP (Aansprakelijkheidsverzekering voor Particulieren), is een belangrijke vorm van verzekering die jou als individu beschermt tegen financiële verliezen als je aansprakelijk wordt gesteld voor schade aan eigendommen van anderen of letsel aan anderen. Ongevallen gebeuren vaak onverwacht, en als iemand gewond raakt of schade aan eigendommen lijdt als gevolg van jouw acties, kan dit leiden tot aanzienlijke financiële aansprakelijkheid. Een AVP biedt dekking voor dergelijke situaties, waardoor je beschermd bent tegen onverwachte kosten en mogelijke juridische procedures.

Dekking

Als je per ongeluk schade veroorzaakt aan eigendommen van anderen, zoals een gebroken raam of beschadigde meubels, kan een AVP de kosten van reparatie of vervanging dekken. Dit beschermt je financieel tegen onverwachte uitgaven die anders uit eigen zak zouden moeten worden betaald. Als iemand gewond raakt als gevolg van jouw nalatigheid, bijvoorbeeld door een val, kan een AVP de medische kosten, revalidatiekosten en eventuele andere schadevergoedingen dekken die je mogelijk verschuldigd bent.

Sommige AVP's bieden dekking voor aansprakelijkheidssituaties die zich voordoen bij huisgenoten, zoals partners of kinderen, mits ze op hetzelfde adres wonen en onder jouw verantwoordelijkheid vallen.

Het afsluiten van een particuliere aansprakelijkheidsverzekering is een verstandige beslissing om jezelf en je financiële toekomst te beschermen tegen onvoorziene situaties waarin je aansprakelijk zou kunnen worden gesteld voor schade of letsel aan anderen.

Verzekerd van goede service bij OPA BV

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht en een goed luisterend oor is nodig om onze klant op de juiste manier te kunnen bedienen.

Kennis in huis

Ons team heeft de juiste kennis en blijft op de hoogte van actuele aanpassingen binnen de branche

Transparantie

Voor ons is eerlijkheid, openheid en heldere communicatie de kracht van een tevreden klant

Totaalontzorging

Ontzorging is niet alleen een begrip maar juist een optelsom van oprechte aandacht, de juiste vragen blijven stellen en actief blijven beheren.
035 5882030
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
06 19667474
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur

Wij helpen je ook met

Bezoekadres
Rembrandtlaan 24-C
3723 BJ Bilthoven (route)
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
Design & Bouw door: