Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Bescherming voor U en Uw Inkomen

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) biedt financiële bescherming voor jou als zelfstandig ondernemer in het geval dat jij door ziekte of een ongeval niet in staat bent om te werken. Het is een belangrijk vangnet dat jouw inkomen veilig stelt en je helpt om financieel stabiel te blijven, zelfs als je tijdelijk niet kunt werken. Als ondernemer bent je de spil van jouw bedrijf. Het inkomen is direct gekoppeld aan jouw vermogen om te werken. Als je door ziekte of letsel arbeidsongeschikt raakt, kan dit ernstige financiële gevolgen hebben. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt je een vervangend inkomen, waardoor jij je kunt richten op het herstel zonder je zorgen te hoeven maken over jouw financiële situatie.

Hoe werkt het

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering keert een vooraf afgesproken bedrag uit als je arbeidsongeschikt raakt en niet in staat bent om jouw werk uit te voeren. Dit bedrag kan worden gebruikt om de lopende kosten te dekken, zoals hypotheekbetalingen, huur, rekeningen en andere uitgaven. De hoogte van de uitkering en de voorwaarden kunnen worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en budget.

Advies op maat

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is essentieel voor zelfstandigen en ondernemers die afhankelijk zijn van hun inkomen om te voorzien in hun levensonderhoud en zakelijke kosten. Of je nu een freelancer, consultant, zzp'er of eigenaar van een klein bedrijf bent, een AOV beschermt jouw financiële toekomst en biedt gemoedsrust in tijden van onzekerheid.

Wij begrijpen als geen ander dat elke zelfstandige unieke behoeften heeft als het gaat om arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Daarom bieden we op maat gemaakte AOV-oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke situatie.

Doorverwijzing formulier

Verzekerd van goede service bij OPA BV

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht en een goed luisterend oor is nodig om onze klant op de juiste manier te kunnen bedienen.

Kennis in huis

Ons team heeft de juiste kennis en blijft op de hoogte van actuele aanpassingen binnen de branche

Transparantie

Voor ons is eerlijkheid, openheid en heldere communicatie de kracht van een tevreden klant

Totaalontzorging

Ontzorging is niet alleen een begrip maar juist een optelsom van oprechte aandacht, de juiste vragen blijven stellen en actief blijven beheren.
035 5882030
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
06 19667474
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur

Wij helpen je ook met

Bezoekadres
Rembrandtlaan 24-C
3723 BJ Bilthoven (route)
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
© 2024 Oscar Prent Assurantiën BV 
Design & Bouw door: