Verzekeringsadvies Bilthoven

Verzekeringsadvies Bilthoven van Oscar Prent Assurantiën BV biedt u advies op maat over allerlei soorten verzekeringen.

Als onafhankelijke partij in verzekeringen beschikken wij van over deskundige ervaring met verschillende soorten verzekeringen. De verdeling in onze verzekeringen bestaat uit Particuliere en Zakelijke producten. De verdere verdeling van verzekeringen kenmerkt zich in zorg-, schade-, inkomen- en levensproducten.

Wanneer u op zoek bent naar verzekeringsadvies Bilthoven bent u bij Oscar Prent Assurantiën BV aan het goede adres. Wij kijken naar uw wensen, de dekking en de premie. Een perfecte combinatie laat uw premie aansluiten op uw wensen en zorgt dat u in iedere fase van uw leven goed verzekerd bent.

Verzekeringsadvies Bilthoven voor particulieren

‘Ben ik goed verzekerd?’ is een kwestie waar veel particulieren over nadenken. In iedere fase van uw leven verandert uw verzekering. Zo is een student anders verzekerd dan een getrouwd stel met een eigen huis en kinderen. Ieder mens gaat door andere fases in zijn/haar leven en daarom past er bij ieder persoon een andere verzekering. De veranderende levensfases zorgen er ook voor dat wij onze verzekeringen constant moeten aanpassen. Een inboedelverzekering voor het samenwonen, een aanvullende zorgverzekering voor de beugels van de kinderen en een beleggingsverzekering voor het gespaarde geld. Iedere situatie is anders, dus ook de verzekering.

De meest voorkomende fases waaruit verzekeringsproducten worden ontwikkeld zijn:

  • Als student op kamers (inboedel en zorg vanaf je 18e)
  • Samenwonen of trouwen met je grote liefde (let op dat  je niet dubbel verzekerd bent/denk aan een levensverzekering of overlijdensrisicoverzekering)
  • Het kopen van een huis (hypotheek, opstal, inboedel restschuld en risicodekking)
  • De komst van kinderen (extra kosten voor tandarts of andere zorg)
  • Scheiden
  • Pensioen
  • Overlijden
  • Ziekte of arbeidsongeschiktheid

Voor verzekeringsadvies Bilthoven bent u bij Oscar Prent Assurantiën BV aan het juiste adres. Wij helpen u graag met advies op maat en zorgen voor een professionele samenwerking. Het financieel advies bij het aangaan van (complexe) financiële producten door de financieel adviseur is onder toezicht van de AFM. Oscar Prent Assurantiën BV is bij de AFM bekend onder vergunningsnummer 12017829