Verzekeringen Zeist

Verzekeringen Zeist Oscar Prent Assurantiën BV heeft als onafhankelijke deskundige ervaring met verschillende verzekeringen. Verzekeringen worden allereerst verdeeld in Particuliere en Zakelijke producten. Deze verzekeringen zijn weer onderverdeeld zijn in zorg-, schade-, inkomen- en levensproducten.

Als er gekeken wordt naar een verzekering, vergelijkt men altijd de dekking met de premie. Deze dekking sluit niet altijd even perfect aan op de wens. Mensen zijn ondanks herkenbare levensfases individueel verschillend. Dit maakt dan ook de markt zo ongelofelijk divers van aanbieders.

De premies die er betaald wordt voor de verzekeringsproducten zijn afhankelijk van de risico’s. Door bijvoorbeeld klimaatverandering neemt de schadelast op particuliere opstal- en inboedelverzekeringen fors. Zo schommelen de premies constant afhankelijk wat er in de wereld allemaal gebeurd.

 

Verzekeringen Zeist voor particulieren

We vragen ons altijd af of we wel goed genoeg verzekerd zijn. Net afgestudeerd, mogelijk een gezin met jonge kinderen of een jaar naar het buitenland. Het leven van een mens gaat door verschillende levensfases heen. Deze veranderende levensfases zorgen ervoor dat wij onze verzekeringen constant moeten aanpassen. Een inboedelverzekering voor het samenwonen, een aanvullende zorgverzekering voor de beugels van de kinderen en een beleggingsverzekering voor al het gespaarde geld, het is altijd weer anders.

Verzekeringsproducten worden meestal ontwikkeld aan de hand van een aantal fases. Hieronder de meest voorkomende.

  • Op kamers (inboedel en zorg vanaf je 18e)
  • Samenwonend of trouwen (let op dat  je niet dubbel verzekerd bent/denk aan een levensverzekering of overlijdensrisicoverzekering)
  • Huis kopen (hypotheek, opstal, inboedel restschuld en risicodekking)
  • Kinderen krijgen (extra kosten voor tandarts of andere zorg)
  • Scheiden
  • Met pensioen
  • Overlijden
  • Ziekte of arbeidsongeschiktheid

Het financieel advies bij het aangaan van (complexe) financiële producten door de financieel adviseur is onder toezicht van de AFM.
Oscar Prent Assurantiën BV is bij de AFM bekend onder vergunningsnummer 12017829