Verzekeringen Bilthoven

Verzekeringen Bilthoven Oscar Prent Assurantiën BV heeft als onafhankelijke partij deskundige ervaring met verschillende verzekeringen. Verzekeringen worden allereerst verdeeld in Particuliere en Zakelijke producten. Deze verzekeringen zijn weer onderverdeeld zijn in zorg-, schade-, inkomen- en levensproducten.

Wanneer er wordt gekeken naar een verzekering, vergelijkt men altijd de dekking met de premie. Deze dekking sluit niet altijd even perfect aan op de wens. Mensen zijn ondanks herkenbare levensfases individueel verschillend. Dit maakt dan ook de markt zo ongelofelijk divers van aanbieders.

Veel premies zijn gebonden aan risico’s. De premie die betaald wordt voor verzekeringsproducten worden bijvoorbeeld beïnvloed door klimaatverandering. Zo neemt bij klimaatverandering de schadelast op particuliere opstal- en inboedelverzekeringen fors toe. Premies blijven constant schommelen afhankelijk van wat zich in de wereld afspeelt.

Verzekeringen Bilthoven voor particulieren

De vraag ‘Ben ik goed verzekerd?’ houdt veel mensen bezig. Of iemand net afgestudeerd is, een gezin heeft of een langere periode naar het buitenland gaat, ieder mens maakt verschillende levensfases mee. De veranderende levensfases zorgen ervoor dat wij onze verzekeringen constant moeten aanpassen. Een inboedelverzekering voor het samenwonen, een aanvullende zorgverzekering voor de beugels van de kinderen en een beleggingsverzekering voor het gespaarde geld. Iedere situatie is anders, dus ook de verzekering.

De meest voorkomende fases waaruit verzekeringsproducten worden ontwikkeld zijn:

  • Als student op kamers (inboedel en zorg vanaf je 18e)
  • Samenwonen of trouwen met je grote liefde (let op dat  je niet dubbel verzekerd bent/denk aan een levensverzekering of overlijdensrisicoverzekering)
  • Het kopen van een huis (hypotheek, opstal, inboedel restschuld en risicodekking)
  • De komst van kinderen (extra kosten voor tandarts of andere zorg)
  • Scheiden
  • Met pensioen
  • Overlijden
  • Ziekte of arbeidsongeschiktheid

Voor verzekeringen Bilthoven bent u bij Oscar Prent Assurantiën BV aan het juiste adres. Wij helpen u graag met advies op maat en zorgen voor een professionele samenwerking. Het financieel advies bij het aangaan van (complexe) financiële producten door de financieel adviseur is onder toezicht van de AFM. Oscar Prent Assurantiën BV is bij de AFM bekend onder vergunningsnummer 12017829