Schadeverzekeringen Bilthoven

Heeft u schade? Dat is natuurlijk erg vervelend. Op deze pagina kunt u terecht om u schade te melden.

Zorg ervoor dat u alle informatie en documentatie naar ons zo stuurt zodat wij u zo snel mogelijk goed van dienst kunnen zijn.

Download hier het schadeformulier of vul hieronder de gevraagde gegevens in en wij sturen u per post het aangevraagde formulier toe.

 

autoschade

autoschade

Waar op te letten bij het invullen van het aanrijdingsformulier.

INVULLEN VAN HET FORMULIER Zowel de voor- als achterkant van het Europees schadeformulier moet worden ingevuld. De VOORKANT vult u in op de plaats van het ongeval, samen met de tegenpartij. Beide partijen kunnen op één formulier hun gegevens kwijt. Nadat alle gevraagde gegevens zijn vermeld, de handtekeningen en een politiestempel zijn geplaatst (indien politie aanwezig), kan het formulier in tweeën worden gesplitst, waardoor beide partijen een eigen exemplaar hebben. De vragen op de ACHTERKANT kunt u thuis beantwoorden. Deze gegevens heeft de verzekeraar of de assurantietussenpersoon nodig voor zijn administratie en voor de schadeafhandeling. Alle verstrekte gegevens kunnen worden verwerkt in de Stichting Centraal Informatie Systeem van in Nederland werkzame verzekeringsmaatschappijen. Het privacyreglement van de Stichting CIS is op de registratie van toepassing.