Hypotheekadviseur Zeist

Hypotheekadviseur Zeist nodig? Neem dan contact op met Oscar Prent Assurantiën in het nabijgelegen Bilthoven.

Hypotheekadviseur Zeist – Wij helpen u graag met het nemen van belangrijke beslissingen!

Meestal wordt er gezocht naar een hypotheekadviseur op het moment dat het gewenste object al in beeld is. Een hypotheekadviseur en de hypotheekverstrekker zijn verplicht de koper te beschermen tegen de risico’s van hoge schulden. De koper is aan te raden ook in deze fase objectief en helder na te denken over wat de eigen wensen zijn voor in de toekomst. De juiste keuze maken of de woonlasten opwegen tegen de leefwensen is hierin een eerste stap. Op het moment dat daadwerkelijk een keuze gemaakt wordt begint een heel spannende en intensieve periode waarin erg veel zaken geregeld moeten worden. Het is dan ook de wens om samen met de hypotheekadviseur goed en gedegen tot een gewenste koop te komen.

Hypotheekadviseur Zeist – Het adviestraject bij Oscar Prent Assurantiën BV

Een oriënterend gesprek waarin schetsmatig duidelijk wordt wat de mogelijkheden zijn voor het kopen van een nieuwe object. Aan dit oriënterende gedeelte van het hypotheekadvies zijn geen kosten aan verbonden. Onze hypotheekadviseur geeft hier wel een duidelijke indicatie van de kosten voor het hypotheekadvies.

Inventariseren van alle gegevens is een van de fases waarin zowel de hypotheekadviseur als de koper goed gestructureerd te werk moet gaan. Verdere trajecten zijn gebaseerd op deze gegevens. Met veel ervaring helpt onze hypotheekadviseur door veel vragen te stellen alle gegevens die er toe doen te verzamelen. Kennis en ervaring van de adviseur zijn ook hier onderscheidend.

De fase van de analyse, het advies en de aanvraag van de hypotheekofferte. Onze hypotheekadviseur analyseert alle mogelijkheden bij de verschillende hypotheekaanbieders  en stelt het advies op. Het hypotheekadvies is gebaseerd op hypotheekvorm, rentevaste periode, bepaalde risico’s en speciale voorwaarden.

De hypotheekofferte tekenen en de afhandeling bij de notaris moet duidelijk en goed geregeld zijn.

Met de nazorg wordt bedoeld dat: wanneer er wijzigingen in de persoonlijke situatie of in de hypotheekmarkt zijn, de hypotheekadviseur opnieuw bekijkt wat hiervan de consequentie is voor de lopende hypotheek.

Oscar Prent Assurantiën BV heeft ervaring met complexe hypotheken. Denk hierbij aan Box 1 in combinatie met Box 3 complexiteit, variabel winstaandeel, dividendinkomsten en inkomen uit vermogen. Vaak zijn deze vraagstukken te lastig om door het vaak gestandaardiseerde systeem van de aanbieders heen te halen. Als hypotheekadviseur zullen wij ervoor zorgen dat de vraag beantwoord wordt met een passend hypotheekadvies!

AFM geregistreerd.