Hypotheekadviseur Bilthoven

Hypotheekadviseur Bilthoven nodig? Neem dan contact op met Oscar Prent Assurantiën uit Bilthoven voor een hypotheekadvies op maat.

Hypotheekadviseur Bilthoven


onze hypotheekadviseurs

Wij bieden ondersteuning bij het nemen van belangrijke beslissingen!

In de zoektocht naar een hypotheekadviseur is het aanbod groot. Op het moment dat het gewenste object al in beeld is wordt de zoektocht naar een hypotheekadviseur vaak gestart. Een hypotheekadviseur en hypotheekverstrekker zijn verplicht om de koper te beschermen tegen de risico’s van hoge schulden. Het is daarom aan te raden aan de koper om in iedere fase objectief en helder na te denken. Het nadenken betreft hierbij denken over de eigen wensen voor in de toekomst.

Het maken van de juiste keuze of het opwegen van woonlasten tegen leefwensen is hierbij de eerste stap. Hypotheekadviseur Bilthoven ondersteunt u graag bij het moment dat u daadwerkelijk een keuze dient te maken. In deze spannende, onbekende en intensieve periode dienen veel zaken geregeld te worden. Het is de wens van Oscar Prent Assurantiën om samen met de hypotheekadviseur tot de gewenste koop te komen.

Het adviestraject bij Oscar Prent Assurantiën BV

Het advies van hypotheekadviseur Bilthoven start met een oriënterend gesprek waarin schetsmatig duidelijk wordt wat de mogelijkheden zijn voor het kopen van een nieuw object. aan dit oriënterende gedeelte van het hypotheekadvies zijn geen kosten verbonden. De hypotheekadviseur geeft hier wel een duidelijke indicatie van de kosten voor het hypotheekadvies.

In de volgende fase worden alle gegevens geïnventariseerd. Dit is een van de fases waarin zowel de hypotheekadviseur als de koper goed gestructureerd te werk moeten gaan. Verdere trajecten zijn namelijk gebaseerd op deze gegevens. Onze hypotheekadviseur helpt door vragen te stellen en hiermee alle gegevens te verzamelen. De kennis en ervaring van de adviseur zijn ook hier onderscheidend.

In de fase van de analyse, het advies en de aanvraag van de hypotheekofferte wordt het advies opgesteld. De hypotheekadviseur analyseert alle mogelijkheden bij verschillende hypotheekaanbieders en stelt vervolgens een persoonlijk advies op. Het hypotheekadvies is gebaseerd op de hypotheekvorm, rentevaste periode, risico’s en speciale voorwaarden.

Het tekenen van de hypotheekofferte en de afhandeling bij de notaris moeten duidelijk en goed geregeld zijn. Met de nazorg wordt bedoeld dat: wanneer er wijzigingen in de persoonlijke situatie of in de hypotheekmarkt zijn, de hypotheekadviseur opnieuw bekijkt wat hiervan de consequentie is voor de lopende hypotheek.

Oscar Prent Assurantiën BV heeft ervaring met complexe hypotheken. Denk hierbij aan Box 1 in combinatie met Box 3 complexiteit, variabel winstaandeel, dividendinkomsten en inkomen uit vermogen. Vaak zijn deze vraagstukken te lastig om door het vaak gestandaardiseerde systeem van de aanbieders heen te halen. Als hypotheekadviseur zullen wij ervoor zorgen dat de vraag beantwoord wordt met een passend hypotheekadvies!

AFM geregistreerd.