Hypotheekadvies Bilthoven

Een gewenst hypotheekadvies

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is een grote beslissing met financiële gevolgen voor je persoonlijke levensstijl. Zelf de juiste keuze maken voor een passende hypotheek in je bestaande situatie is niet altijd even makkelijk. Wij als onafhankelijke hypotheekadviseur helpen je graag naar het vinden van de juiste financiering passend bij de gewenste levensstijl.

Ons team bestaat uit deskundige en gediplomeerde hypotheekadviseurs die zich houden aan de regels zoals voorgeschreven in de Wet financieel toezicht. Ook worden onze hypotheekadviseurs constant op de hoogte gebracht van alle nieuwe regels die invloed zullen hebben op de hypothekenmarkt.

Om het juiste advies te kunnen geven is veel tijd en aandacht nodig bij het inventariseren van de stukken. Oscar Prent Assurantiën BV begeleid je graag bij het inventariseren van de benodigde stukken om deze vervolgens nauwkeurig te analyseren. Hierna kan er gekeken worden welke hypotheekaanbieders er interessant kunnen zijn voor de gewenste financieringsaanvraag. Hier kan een Hypotheekadviseur vaak een onderscheidend vermogen laten zien ten opzichte van de concurrent. Elke aanbieder heeft zijn eigen uitzonderlijkheden en hier kan de adviseur zijn kennis en ervaring laten gelden om de bemiddeling van de hypotheekaanvraag tot het gewenste resultaat te brengen.

hypotheekadvies lees meer