Vacatures

Zijn is zichzelf kiezen -Sartre-

ResizedImage200139-images

Parttime – Verzekeringsadviseur schade particulier

Oscar Prent Assurantiën BV gevestigd in Bilthoven is als onafhankelijk tussenpersoon al ruim 10 jaar actief binnen de financiële markt. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche heeft Oscar inmiddels een fijn team om zich heen verzameld die op meerdere disciplines hun kennis en kunde delen met elkaar en met de klant.

Ons team benadert de klant actief, bouwt een goede relatie op met de klant en adviseert op basis van de klantbehoefte. Dit betekent dat het advies aansluit op de kennis en ervaring, financiële positie, doelstelling en risicobereidheid van de klant en dat onze werkzaamheden voldoen aan de eisen die gesteld worden binnen de wet financieel toezicht.

Als verzekeringsadviseur particulier binnendienst bij Oscar Prent Assurantiën BV heb je een adviserende rol bij:

– het onafhankelijk verzekeringsadvies; – bemiddeling in verzekeringen; – het vastleggen van de gegeven adviezen en opstellen offertes; – het voorbereiden van dossiers voor de buitendienst; – mede waarborgen en verbeteren van kwaliteit van de dienstverlening.

Wij hebben voor deze vacature de volgende functie-eisen opgesteld:

– beschik je over uitstekende contactuele vaardigheden; -heb je een MBO+ of HBO werk- en denkniveau; – ben je in ieder geval in het bezit van de WFT diploma’s Basis en Schade particulier; – heb je werkervaring in een soortgelijke functie; – ben je klantgericht, stressbestendig en leergierig; – werk je accuraat en heb je een flexibele instelling; – zie jij collega’s ook als een aanvulling en ben jij een teamspeler.

Wat kun je verwachten van ons:

Een afwisselende functie in een gemotiveerd collegiaal team, groeimogelijkheden, een informele werksfeer en een marktconform salaris.

Contact

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Henriette de Jong via 035 588 20 30 of solliciteer direct.

…en wie weet tot binnenkort…