Financieel adviseur Bilthoven

Financieel adviseur Bilthoven Oscar Prent Assurantiën BV heeft als onafhankelijke deskundige ervaring met complexe financiële vraagstukken. Denk hierbij aan Box 1 in combinatie met Box 3 complexiteit, variabel winstaandeel, dividendinkomsten en inkomen uit vermogen. Meestal zijn deze vraagstukken te lastig om door het vaak gestandaardiseerde systeem van de aanbieders heen te halen. Hiervoor moet de financieel adviseur met kennis en kunde de juiste vragen stellen.

Oscar Prent Assurantiën BV in Bilthoven heeft een team die met de juiste expertise op meerdere gebieden voor zowel de particuliere- als zakelijk markt de juiste service kan verlenen. Onafhankelijk en in samenwerking met meer dan 20 banken en verzekeraars met ieder zijn kwaliteiten komen wij tot een passend advies voor uw financiële zaken. Wij hebben ervoor gekozen om een servicegericht bedrijf te zijn dus dat zijn wij dan ook!

Het financieel advies bij het aangaan van (complexe) financiële producten door de financieel adviseur is onder toezicht van de AFM. Oscar Prent Assurantiën BV is bij de AFM bekend onder vergunningsnummer 12017829

Visie financieel adviseur Bilthoven

De visie van financieel adviseur Bilthoven is gebaseerd op de langere termijn. Het belang van een duurzame relatie met onze cliënten is groot. Middels een goede relatie kunnen wij blijven toetsen of de berekeningen en adviezen over uw financiën nog juist zijn. Hierbij nemen wij de veranderende ontwikkelingen mee.

In de afgelopen jaren heeft de financiële markt zich nog meer gericht op het digitaliseren van de markt. Er is hierdoor meer tijd en ruimte ontstaan voor persoonlijke voorkeuren. Een gevolg hiervan is de ruimere keuze van producten die meer gericht zijn op het individu. Financieel adviseur Bilthoven heeft ervoor gekozen om mee te groeien met de digitalisering. Hiervoor heeft OPAbv bijbehorende systemen om zo het overzicht op de individuele klant en aansluitende producten te optimaliseren.

Met alle expertise binnen ons bereik kunt u met al uw financiële vragen bij ons terecht!