Echtscheidingsadviseur

Stel het belang van de kinderen altijd centraal!

Waarom een financieel echtscheidingsadviseur?

Bij een scheiding moeten in relatief korte tijd een groot aantal financiële en fiscale beslissingen worden genomen. Het advies van een deskundige financieel echtscheidingsadviseur is dan meer dan welkom.

Door te kiezen voor een adviseur uit het Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) weet u zeker dat uw adviseur deskundig en gediplomeerd is. U krijgt gedegen advies rond uw scheiding. Daarnaast worden uw belangen gewaarborgd door een gedragscode en onafhankelijke geschillenregeling.

Het grote voordeel van een financieel echtscheidingsadviseur boven een advocaat of mediator is dat een advocaat of mediator niet deskundig is op financieel en fiscaal gebied. Daarnaast ligt hun uurloon hoger en duren de trajecten langer. Bij een financieel echtscheidingsadviseur is het traject veelal efficiënter. Dubbele winst dus!

Naast alle cognitieve vaardigheden die benodigd zijn voor een juiste afwikkeling van uw scheiding zijn wij ook vaardig op het gebied van bemiddeling en begeleiding van emotionele processen. Hierdoor worden alleen regelingen getroffen waardoor u weer (financieel) verder kunt met uw leven en die recht doen aan ieders belangen, gebaseerd op redelijkheid en billijkheid.

Na indienen echtscheidingsverzoek is de scheiding binnen 4 weken uitgesproken (beschikking) en ingeschreven in het register van de burgerlijke stand.

Oscar Prent werkt met veel genoegen nauw samen met Rob Bär van Prudentio BV als het gaat om financiële, fiscale en juridische bemiddeling bij scheiden.

 

fc8d61159b-Logo-Prudentio-web