• Onafhankelijk het beste advies
  • Zakelijk financieel advies
  • Jarenlang ervaring in het vak

Recreatiewoningverzekering Utrecht

Omdat ieder individu anders is

Recreatiewoningverzekering in regio Utrecht

U doet er goed aan om een recreatiewoningverzekering af te sluiten wanneer u een recreatiewoning heeft in de omgeving van Utrecht of ergens anders. Of het nu gaat om een vakantiehuis, chalet, strandhuis of stacaravan: bij schade wordt u liever niet geconfronteerd met hoge kosten. Een recreatiewoningverzekering afsluiten bij Oscar Prent Assurantiën B.V. in Bilthoven, nabij Utrecht, is dan de ideale oplossing. U bent dan verzekerd van een vergoeding waarmee u de schade kunt herstellen bij diefstal en schade door brand of storm.

Onbezorgd een recreatiewoningverzekering afsluiten dankzij een verzekeraar uit regio Utrecht

Als eigenaar van een recreatiewoning is het slim om een recreatiewoningverzekering af te sluiten. Deze recreatiewoningverzekering dekt echter niet altijd alle schade die uw recreatiewoning in Utrecht of ergens anders kan oplopen. Vaak is er maatwerk nodig om uw caravan, chalet of ander type gebouw goed te verzekeren. Wij geven u hier graag advies over, zodat u een goede verzekering afsluit zonder onnodig veel premie te betalen. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw welverdiende vakantie.

Ontvang advies op maat van specialisten op het gebied van verzekeringen

Ons team bestaat uit gekwalificeerde mensen met veel financiële en juridische kennis. De onafhankelijke verzekeringsadviseurs van Oscar Prent Assurantiën B.V. in Bilthoven, in de omgeving Utrecht, weet precies welke recreatiewoningverzekering perfect past bij uw woning en specifieke omstandigheden. Wilt u ons inschakelen voor persoonlijk advies over alle typen verzekeringen, zoals een levensverzekering? Bel dan naar 035 5882030. Dan geven wij u meer informatie en maken wij, indien gewenst, een persoonlijke afspraak met u.

Neem direct contact op!

Velden met * zijn verplicht