• Onafhankelijk het beste advies
  • Zakelijk financieel advies
  • Jarenlang ervaring in het vak

Opstalverzekering Utrecht

Omdat ieder individu anders is

Een opstalverzekering uit de regio Utrecht

Een opstalverzekering afsluiten is erg nuttig als u een huiseigenaar bent in de omgeving van Utrecht. U wilt namelijk niet geconfronteerd worden met onverwachte schade, zoals schade van buitenaf, en de bijbehorende kosten. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, bijvoorbeeld met de ruiten of de fundering van uw huis, is het prettig dat u de kosten niet (geheel) zelf hoeft op te brengen. Vandaar dat het afsluiten van een opstalverzekering met de hulp van Oscar Prent Assurantiën B.V. uit Bilthoven, nabij Utrecht, een goed idee is.

Een opstalverzekering afsluiten met onafhankelijk advies uit de omgeving van Utrecht

Wij zijn er erg trots op dat wij écht onafhankelijk advies geven over verzekeringen. Oscar Prent Assurantiën B.V. is namelijk op geen enkele wijze verbonden met een verzekeraar. Wij gaan vanuit de regio Utrecht op zoek naar de best passende opstalverzekering voor uw situatie, zodat u deze met vertrouwen kunt afsluiten. U maakt een afspraak met ons waarin wij uw wensen bespreken. Hierdoor achterhalen wij welke verzekeringen er voor u écht toe doen, bijvoorbeeld een gebouwen- of inboedelverzekering. Onze ervaren adviseurs gaan vervolgens voor u aan de slag om bij hoog aangeschreven verzekeraars een verzekering te vinden die naadloos aansluit op uw situatie. Hierbij houden wij te allen tijde uw wensen in het oog.

Sluit diverse verzekeringen af met behulp van ons advies

De adviseurs van Oscar Prent Assurantiën B.V. uit Bilthoven, nabij Utrecht, voorzien u graag van advies over het afsluiten van een opstalverzekering of andere schadeverzekeringen. Wilt u ook zeker weten dat u een passende verzekering afsluit tegen de laagste premie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035 5882030 en maak een afspraak.

Neem direct contact op!

Velden met * zijn verplicht