• Onafhankelijk het beste advies
  • Zakelijk financieel advies
  • Jarenlang ervaring in het vak

Levensverzekering Utrecht

Omdat ieder individu anders is

Zorg ervoor dat u en uw naasten er ook later goed bij zitten door een levensverzekering in Utrecht af te sluiten bij Oscar Prent Assurantiën B.V. Een levensverzekering is eigenlijk een verzamelnaam voor een scala aan verschillende verzekeringen. Wat deze verzekeringen met elkaar gemeen hebben is dat zij de verzekerde indekken tegen de financiële gevolgen van gezondheidsklachten, ouderdom of bij overlijden. In Utrecht kunt u uw toekomst veiligstellen door een levensverzekering bij Oscar Prent Assurantiën B.V. af te sluiten.

Meer uitleg over het afsluiten van een levensverzekering in Utrecht

Om het nog even iets ingewikkelder te maken, een levensverzekering is bijna altijd een sommenverzekering. Dat betekent dat een levensverzekering wordt afgesloten op basis van een vooraf afgesproken bedrag dat wordt uitgekeerd op het moment dat een bepaald voorval zich voordoet. Een voorbeeld van een dergelijke verzekering bij ons kantoor is een overlijdensrisicoverzekering. We denken soms liever niet na over de periode die komt nadat we er zelf niet meer zijn. Maar met een dergelijke verzekering zorgt u er wel voor dat uw nabestaanden nog steeds de hypotheek of de huur kunnen blijven betalen. Ook als u er niet meer bent, worden zij opgevangen en vallen ze niet in een financieel gat.

Levensverzekering afsluiten?

Bent u op zoek naar een onafhankelijke verzekeringsadviseur voor het afsluiten van een levensverzekering in Utrecht? Oscar Prent Assurantiën B.V. helpt u graag. Ook als u de levensverzekering waar u naar op zoek bent niet direct op onze website kunt terugvinden, kunt u even contact opnemen. Bellen doet u via telefoonnummer 035 5882030.

Neem direct contact op!

Velden met * zijn verplicht