• Onafhankelijk het beste advies
  • Zakelijk financieel advies
  • Jarenlang ervaring in het vak

Financieel scheiden

Omdat ieder individu anders is

Financieel advies bij scheiden vindt u bij Oscar Prent Assurantiën B.V. Een echtscheiding is een turbulente periode in uw leven. Alles staat op zijn kop en dan moeten ook de financiële zaken nog geregeld worden, vaak binnen een korte periode. Kies dan voor een gediplomeerde en deskundige adviseur die u in deze moeilijke periode bij kan staan. Wanneer u financieel alles goed heeft geregeld, krijgt u in ieder geval wat meer rust en dat is wat u bij scheiden nodig heeft. Neem contact op met Oscar Prent Assurantiën B.V. en maak vandaag nog een afspraak met een van onze echtscheidingsadviseurs.

Financieel voordeliger scheiden met een echtscheidingsadviseur

Wist u dat een advocaat of mediator een hoger uurloon rekent dan een echtscheidingsadviseur? Bovendien behoren echtscheidingen niet tot de dagelijkse werkzaamheden van een advocaat. Het gevolg is een langer durend traject waar u meer voor betaald. Door een echtscheidingsadviseur van Oscar Prent Assurantiën B.V. in te schakelen bent u verzekerd van een eerlijke en juiste begeleiding.

Een afspraak maken is zo gebeurd

Maak de eerste stap van de rest van uw leven door een afspraak in te plannen bij Oscar Prent Assurantiën B.V. Neem vandaag contact op en kom erachter hoe u financieel zo goed mogelijk door het proces van scheiden kunt komen. Voor een afspraak kunt u bellen met ons OPA-team via telefoonnummer  035 5882030.

Neem direct contact op!

Velden met * zijn verplicht