• Onafhankelijk het beste advies
  • Zakelijk financieel advies
  • Jarenlang ervaring in het vak

Inboedelverzekering Utrecht

Omdat ieder individu anders is

Met een inboedelverzekering via Oscar Prent Assurantiën B.V. beschermt u uw huis in Utrecht tegen schade als gevolg van ongelukken en andere onvoorziene omstandigheden. Het ongeluk zit in een klein hoekje: een omvallende kaars die een brandplek in uw bank veroorzaakt, of een kast die omvalt omdat een van de kinderen iets te enthousiast met de bal aan het spelen was. Door een inboedelverzekering voor uw woning in Utrecht bij Oscar Prent Assurantiën B.V. af te sluiten heeft u het risico van dergelijke ongevallen afgedekt. Kies voor zeker, kies voor Oscar Prent Assurantiën B.V.!

Ook grote risico’s dekt u af met een inboedelverzekering in Utrecht

Het ongeluk zit niet altijd in een klein hoekje. Soms kan uw interieur ook beschadigen als gevolg van een brand, storm of door een gesprongen leiding. Met een inboedelverzekering bent u niet alleen verzekerd tegen kleine ongelukjes, maar ook tegen dergelijke, grote tegenslagen. Denk er hierbij wel aan dat een inboedelverzekering precies doet wat het zegt, het verzekert uw inboedel. Schade die aan de structuur van uw huis zelf ontstaat, zoals schade aan het dak, kozijnen of muren, dekt u af met een opstalverzekering. Ook deze kunt u bij Oscar Prent Assurantiën B.V. afsluiten.

Verzekeringen afsluiten en schade melden

Heeft u nog geen inboedelverzekering voor uw woning in Utrecht en wilt u deze bij Oscar Prent Assurantiën B.V. afsluiten? Neem dan contact op door te bellen met 035 5882030. Heeft u al een verzekering, zoals een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, bij ons lopen en wilt u schade melden? Maak dan gebruik van het schadeformulier op de website.

Neem direct contact op!

Velden met * zijn verplicht