• Onafhankelijk het beste advies
  • Zakelijk financieel advies
  • Jarenlang ervaring in het vak

Gebouwenverzekering Utrecht

Omdat ieder individu anders is

Gebouwenverzekering in de regio Utrecht

Wilt u een gebouwenverzekering afsluiten voor uw bedrijf in de omgeving van Utrecht? Dat is een goed idee! De kans dat uw bedrijf getroffen wordt door brand, blikseminslag, waterschade of andere schade is klein, maar wanneer het gebeurt krijgt u te maken met hoge kosten. Dit zijn kosten die veel bedrijven niet zelfstandig kunnen opbrengen. Slechts een derde van de bedrijven die getroffen worden door brand, weten hier op eigen kracht bovenop te komen. Daarom is een verzekering voor uw bedrijfspand in of nabij Utrecht geen overbodige luxe. Het kan echter lastig zijn te bepalen in welke mate en voor wat voor soorten schade u uw specifieke bedrijfspand uit regio Utrecht moet verzekeren. De specialisten van Oscar Prent Assurantiën B.V. uit Bilthoven, nabij Utrecht, geven u daarom graag advies over gebouwenverzekeringen.

Door een gebouwenverzekering blijft uw bedrijf uit de regio Utrecht ook bij tegenslag draaien

Schade aan uw bedrijfspand, bijvoorbeeld door water, brand of vandalisme kan behoorlijk in de papieren lopen. De herstelwerkzaamheden kosten natuurlijk veel geld, maar ook het inhuren van experts en het regelen van een tijdelijk onderkomen zijn grote kostenposten. Door uw bedrijfspand in de omgeving van Utrecht te verzekeren met een gebouwenverzekering, hoeft u deze kosten niet (geheel) zelf op te hoesten. Dankzij een zakelijke verzekering voor uw bedrijfspand nabij Utrecht en gedegen financiële planning blijven de negatieve financiële gevolgen voor u dan ook beperkt.

Een complete verzekering voor uw bedrijfspand in de omgeving van Utrecht

Naast een gebouwenverzekering is het slim om voor u bedrijfspand in de regio Utrecht ook een inventaris- en goederenverzekering af te sluiten. Dan is niet alleen uw pand, maar zijn ook de machines en andere spullen die erin staan, verzekerd tegen schade en diefstal. Na schade en inbraak kan uw bedrijf zo snel weer overgaan op de dagelijkse werkzaamheden. Kortom: door uw bedrijfspand en inboedel te verzekeren, waarborgt u de continuïteit van uw onderneming uit de regio Utrecht.

Laat u adviseren door experts

Weet u niet precies welke gebouwenverzekering u moet afsluiten of vraagt u zich af welke risico's er precies gedekt worden door een verzekering van uw bedrijfspand in de regio Utrecht? Wij vertellen het u graag. Bovendien weet Oscar Prent Assurantiën B.V. uit Bilthoven, dankzij kennis en ervaring, precies hoe u uw bedrijfspand nabij Utrecht het best kunt verzekeren zonder dat u onnodig veel premie betaalt. Heeft u interesse? Bel dan naar 035 5882030. Dan maken we een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

Neem direct contact op!

Velden met * zijn verplicht