• Onafhankelijk het beste advies
  • Zakelijk financieel advies
  • Jarenlang ervaring in het vak

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering Utrecht

Omdat ieder individu anders is

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering uit Utrecht

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is een aanvulling op de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor uw onderneming in de regio Utrecht. Met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering is uw onderneming in de omgeving van Utrecht verzekerd tegen schade die veroorzaakt is door beroepsfouten. De dekking is specifiek voor uw beroep ontworpen, waardoor u verzekerd bent voor precies die zaken die voor u belangrijk zijn. Bij Oscar Prent Assurantiën B.V. uit Bilthoven geven wij u graag advies over deze verzekering.

Voorkom hoge kosten met een beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor uw onderneming nabij Utrecht

Onder uw beroep wordt verstaan: alle werkzaamheden die u uitvoert voor derden. Bij fouten kunt u onder andere denken aan: nalatigheid, verzuim, vergissing, onjuiste advisering en verkeerd handelen. Bij al dit soort fouten kan een klant een schadeclaim bij u indienen. Dit kan al snel leiden tot hoge juridische kosten. Om uw onderneming uit de regio Utrecht hiertegen te beschermen, kunt u het best een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten of een financiële planning maken. Wij vertellen u graag hoe u dit doet en waar u hierbij op moet letten.

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Wij zijn een volledig onafhankelijk adviesbureau. Geen enkele bank of verzekeraar heeft invloed op onze werkwijze en advisering. Hierdoor kunt u bij Oscar Prent Assurantiën uit Bilthoven, nabij Utrecht, altijd rekenen op onafhankelijk en betrouwbaar (financieel) advies over beroepsaansprakelijkheidsverzekeringen en andere zakelijke verzekeringen. Bel naar 035 5882030 en maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek. Dan zitten we binnenkort met u aan tafel om uw vragen te beantwoorden en alle mogelijkheden te bespreken.

Neem direct contact op!

Velden met * zijn verplicht