• Onafhankelijk het beste advies
  • Zakelijk financieel advies
  • Jarenlang ervaring in het vak

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering Utrecht

Omdat ieder individu anders is

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering uit de regio Utrecht

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, ofwel AVB-verzekering, is met name interessant voor zelfstandigen met een eenmanszaak of vennootschap onder firma (VOF) in de omgeving van Utrecht. Zij zijn namelijk hoofdelijk aansprakelijk voor schade die wordt toegebracht aan derden. Hoofdelijke aansprakelijkheid houdt in dat, wanneer facturen niet tijdig betaald worden, ook het privévermogen gevorderd kan worden. Hierdoor hebben kleine bedrijfsfouten grote financiële gevolgen. Daarom is het slim om een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, afgekort AVB-verzekering, af te sluiten bij Oscar Prent Assurantiën B.V. uit Bilthoven, nabij Utrecht. Wij vertellen u hier alles over en geven u graag deskundig advies.

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering beperkt de risico's voor uw bedrijf uit de regio Utrecht

Als ondernemer kunt u onder andere in de problemen komen wanneer u onbedoeld schade toebrengt aan een klant, die u hier vervolgens aansprakelijk voor stelt. Ook wanneer een medewerker tijdens werkzaamheden letsel oploopt door onvoldoende veiligheidsmaatregelen, heeft u een probleem. Met een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt u uw onderneming in de regio Utrecht in tegen de negatieve gevolgen van dit soort onvoorziene ongelukken. U zorgt dat de continuïteit van uw onderneming nabij Utrecht gewaarborgd is, doordat u met een AVB-verzekering niet alle kosten zelf op hoeft te hoesten.

Ga voor een passende AVB-verzekering voor uw bedrijf nabij Utrecht

Wanneer u een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering wilt afsluiten voor uw onderneming in de regio Utrecht, moet u goed opletten welke risico's hier precies door gedekt worden. Een standaard AVB-verzekering voor uw organisatie uit de omgeving van Utrecht dekt namelijk alleen fysieke schade aan personen of zaken. Vermogensschade is uitgesloten, terwijl de impact hiervan meestal erg groot is. Daarom stellen wij bij Oscar Prent Assurantiën B.V. uit Bilthoven, nabij Utrecht, graag een passende AVB-verzekering of bedrijfspandverzekering voor u op, die precies de risico's dekt die voor u belangrijk zijn.

Ontvang betrouwbaar en onafhankelijk advies

Wij zijn op geen enkele manier afhankelijk van een bank of verzekeraar. Daardoor is ons advies altijd onafhankelijk en betrouwbaar. Wilt u graag met ons de mogelijkheden voor een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, of bijvoorbeeld een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, voor uw onderneming in de regio Utrecht bespreken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035 5882030.

Neem direct contact op!

Velden met * zijn verplicht