• Onafhankelijk het beste advies
  • Zakelijk financieel advies
  • Jarenlang ervaring in het vak

Autoverzekering Utrecht

Omdat ieder individu anders is

Een autoverzekering uit de regio Utrecht

Oscar Prent Assurantiën B.V. uit Bilthoven adviseert u goed over uw autoverzekering in Zeist of Utrecht. Een auto is voor sommige mensen een grote liefde, voor anderen slechts een vervoersmiddel. Toch wilt iedereen zijn auto goed verzekeren. Wij werken met een aantal mooie producten van verschillende verzekeraars en zijn altijd snel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Aangezien de kans op schade en diefstal in grotere verzorgingsgebieden als Zeist en Utrecht flink hoger is dan omliggende dorpen is een goede autoverzekering dan ook noodzakelijk. Daar helpen onze specialisten u uitstekend mee.

Een autoverzekering in Zeist of Utrecht voor ieder type auto

Er zijn verschillende typen mensen die een auto kopen. Zo zijn er mensen die dit vooral uit praktische overweging doen, bijvoorbeeld voor woon-werk verkeer. Voor hen is een goede verzekering voor een aantrekkelijke prijs interessant. Andere mensen kopen echter een auto omdat ze liefhebber zijn van een bepaald merk of model. Dan is het vooral belangrijk dat u goed verzekerd bent tegen beschadigingen en diefstal. Onder welk type u ook valt, bij Oscar Prent Assurantiën B.V. uit de omgeving van Zeist en Utrecht kunt u altijd de autoverzekering kiezen die bij u past. Wij werken enkel met uitstekende verzekeringen van hoog aangeschreven verzekeraars. Daar doet u uw voordeel mee, ook als bedrijfseigenaar met onze bedrijfsverzekeringen.

Meer weten? Neem contact op

Wilt u meer weten over een particuliere, of zakelijke verzekering voor uw auto in Zeist of Utrecht? Neem dan vooral contact op met ons verzekeringsbedrijf uit Bilthoven en vraag naar de opties bij een van de specialisten. U kunt ons bereiken door te bellen met telefoonnummer 035 5882030.

Neem direct contact op!

Velden met * zijn verplicht