• Onafhankelijk het beste advies
  • Zakelijk financieel advies
  • Jarenlang ervaring in het vak

AOV Utrecht

Omdat ieder individu anders is

AOV nabij Utrecht

Een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering, afgekort AOV, is voor iedere ondernemer in of vlak bij Utrecht dé manier om risico’s af te dekken. Mocht het ondenkbare gebeuren en u kunt uw hoofdwerkzaamheden niet langer uitvoeren, dan bent u met een AOV zeker van uw inkomen, zodat u bijvoorbeeld in uw huis in Utrecht kunt blijven wonen. Bij Oscar Prent Assurantiën B.V. uit Bilthoven, nabij Utrecht, kunt u een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten. Neem contact met ons op voor onafhankelijk advies over de mogelijkheden.

Neem geen risico, sluit uw AOV af bij een expert vlak bij Utrecht

Helaas zijn er nog altijd veel ondernemers in de omgeving van Utrecht die geen goede arbeidsongeschiktheidsverzekering hebben afgesloten. In veel gevallen denkt men een dergelijke zakelijke verzekering niet nodig te hebben, of vinden ze de verzekering te duur. Begrijpelijke argumenten, maar u sluit een dergelijke verzekering juist af om uzelf in te dekken tegen onverwachte risico’s en hoge kosten. Nu is het wel zo dat de voorwaarden van een AOV voor ondernemers in Utrecht en omgeving behoorlijk ingewikkeld kunnen zijn. Laat u daarom informeren door onze professionals en ontvang gedegen financieel advies.

Advies van onafhankelijke specialisten

Wij zijn op geen enkele wijze afhankelijk van een bank of verzekeraar. Hierdoor zijn wij bij uitstek een betrouwbare partner voor onafhankelijk advies over diverse verzekeringen, zoals een inboedel- of levensverzekering. Zo weet u zeker dat u bij ons in Bilthoven, vlak bij Utrecht, juiste informatie krijgt over het afsluiten van onder andere een arbeidsongeschiktheidsverzekering, ofwel AOV.

Neem contact op en plan een afspraak in

We nemen graag de tijd voor uw onderneming in de regio Utrecht om de opties voor een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering door te spreken. Dat werkt het beste in een persoonlijk gesprek. Maak daarom een afspraak met ons door de bellen naar 035 5882030.

Neem direct contact op!

Velden met * zijn verplicht